Nova vest
Fudbal 5

2.9.2024.

15:36

Partizan prodao Jankovića Radničkom

Partizan je prodao Aleksu Jankovića Radničkom iz Kragujevca.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

FK Partizan gleda da rastereti igrački kadar što više može nakon debakla u kome nisu uspeli da izbore jesen ni u jednom evropskom takmičenju.

Zbog toga će ofanzivni vezista Aleksa Janković potražiti sreću u kragujevačkom Radničkom pošto nije imao dovoljno prostora za igru u crno-belom timu.

Danilo Pantić, takođe bivši igrač Partizana, bio je meta Radničkog i slobodan je igrač pošto je dobio otkaz u slovačkoj Trnavi nakon samo 15 dana.

Čini se da su se Šumadinci okrenuli drugom rešenju i da će na stadion "Čika Dača" stići upravo Aleksa Janković, brzonogi ofanzivni vezista, koji može da pokrije i levu i desnu stranu terena, piše Sportklub.

Radnički je prethodnih dana ostao bez novopečenog reprezentativca Milana Aleksića, koji je potpisao ugovor sa članom Čempionšipa, Sanderlendom, u transferu vrednom tri miliona evra.

Janković je u Partizan došao iz Čukaričkog, kao slobodan igrač, a u Radnički sigurno neće odlaziti na pozajmicu, već će biti stoprocentno igrač Kragujevčana.

Janković je za crno-bele odigrao svega deset mečeva, postigao je jedan pogodak. Prethodno je nastupao za Čukarički i Voždovac.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu