Nova vest
Fudbal 2

1.9.2024.

23:21

Krtolica: Imali smo dobru energiju, nestala je ne znam zašto

Fudbaleri Vojvodine odigrali su kao gosti protiv Partizana u Humskoj 0:0.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Novosađani, koji su u susret 7. kola Superlige ušli sa pretposlednje pozicije, odigrali su dobar meč, ali im je u finišu nedostajalo koncentracije.

Utisak je da su bili bolji u prvom, a Partizan u drugom delu meča, pa je bod na kraju realan ishod ovog duela.

VD trenera Novosađana, Nemanja Krtolica, izneo je utiske posle meča na stadionu Partizana.

"Neke situacije smo morali mnogo bolje da rešimo. Moram da apostrofiram jednu stvar, mi smo bili u jednoj dobroj energiji, te energije je nestalo, zašto, mogu sad da pokušam da analiziram, ali ne mogu da nađem pravi odgovor. Ja sam i na konferenciji za štampu skrenuo pažnju na jednu stvar, a to je karakter. Ove igrače ne treba učiti da igraju, oni su u Vojvodini zato što zaslužuju. Ali, ima i ona druga stvar, vi kad obučete dres, na njemu je vaše prezime, to je vaš kod, pečat, najveća tetovaža koju sebi možete da stavite. Pored srca stoji grb vaše kuće, koji kao i taj kod što branite, tako i taj grb morate da branite. I sa time mogu da budem zadovoljan", kaže Krtolica za Arenasport.

Naglasio je da njegov tim mora da se pojača. 

"Idemo 14 dana na odmor, moramo da rešimo neke stvari. Moramo se malo pojačati. Ipak vidite da ste Partizanu zapretili. Ja se ne sećam utakmice da je Partizan na poluvremenu menjao tri igrača. Mi ipak nemamo taj 'roster', ne možemo čekati 75, 80. minut. Malo smo u problemu sa bonusima, ali veliki je to klub, rešiće to", zaključio je Krtolica.  

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu