Nova vest
Fudbal 18

1.9.2024.

23:05

Vukašinović posle novog kiksa: "Slede dobri dani za Partizan"

Partizan je prosuo nove bodove u Superligi Srbije i odigrao još jedan meč u kom nije primio, ali ni postigao gol.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Crno-beli su protiv Vojvodine remizirali rezultatom 0:0 i posle ispadanja iz Evrope, sada već zaostaju za Crvenom zvezdom na tabeli.

"Nije da mi ne stvaramo šanse, ako se bavimo statistikom, videćete da smo i danas, pogotovo u prvom poluvremenu stvarali šanse, imali mnogo ulazaka u 16 metara, ali nismo dali gol. Nismo dali ni u Gentu, ni protiv IMT, ali da stvaramo šanse, stvaramo ih", rekao je Branko Vukašinović, pomoćnik Aleksandra Stanojevića.

Glavni trener Partizana je propustio ovaj meč zbog crvenog kartona dobijenog protiv IMT-a.

"Mi se skupljamo u četvrtak, krećemo u ozbiljan, sigurno agresivan rad, pun poverenja u okruženju koje ćemo imati. Slede nam dobri dani", poručio je Vukašinović.

Hoće li biti promena u igračkom kadru tokom reprezentativne pauze.

"Čekamo, ne mogu u ovom trenutku ništa da kažem. Prelazni rok je živa stvar, kod nas traje 15 dana duže nego u ostalim evropskim ligama. Čekaćemo, ako se nešto povoljno pojavi, ali nećemo uzimati igrače samo da bismo uzeli", zaključio je Vukašinović.

Podeli:

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu