Nova vest
Fudbal 1

1.9.2024.

15:50

"Imamo dovoljno snage da ostvarimo povoljan rezultat protiv Zvezde"

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca Dilan Ortiz govorio je o ekipi Crvene zvezde pred duel njihov međusobni duel u sklopu osmog kola Superlige Srbije.

Izvor: Mozzart Sport

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Ovaj duel dolazi posle velikog uspeha crveno-belih koji su uspeli da se plasiraju u ligaški deo Lige šampiona posle, jer su na svom terenu uspeli da savladaju norveški Bode Glimt.

S tim u prilog, Kragujevčani nemaju mnogo toga da izgube protiv favorizovanog rivala, tako da mogu biti rasterećeni u duelu sa crveno-belima.

"Svi smo jako dobro upoznati sa kvalitetima Crvene zvezde. Znamo o kakvoj je ekipi reč i kakve pojedince ima u svojim redovima, tako da nam sigurno neće biti lako da dođemo do pozitivnog rezultata. Gledao sam njihovu zadnju utakmicu sa Bodeom, odigrali su jako dobro, uspeli da nadomeste zaostatak iz prve utakmice i zasluženo su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona", smatra Ortiz.

Kolumbijac je u intervjuu za sajt Mocart sport u timu Vladana Milojevića posebno izdvojio Brazilca Bruna Duartea i Korejca Hvanga, jer smatra da od njih preti najveća opasnost po gol Radničkog.

"Obojica su u odličnoj formi i sigurno je da ćemo na njih morati da obratimo posebnu pažnju“.

Radnički je pokazao prošle sezone da može da igra protiv Crvene zvezde, u svim susretima protiv ekipe iz Beograda tim iz Kragujevca je izašao hrabro, gde se trudio da se nametne na terenu.

"Ključno je da ostanemo sto odsto fokurisani tokom svih devedeset minuta. Ne smemo sebi da dozvolimo nagle padove u igri koji su nam se dešavali na nekim prethodnim utakmicama. Naravno, moraćemo i maksimalno da koristimo svoje šanse. Mislim da će neki sitni detalji odlučiti ishod utakmice i iskreno verujem da imamo dovoljno snage i kvaliteta da ostvarimo pozitivan rezultat“.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu