Nova vest
Fudbal 1

31.8.2024.

18:32

Milojević: "Igramo protiv pet osvajača Lige šampiona"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred meč 7. kola Superlige Srbije da je fokus ekipe na domaćem prvenstvu i da Radnički drži kontinuitet i igra dinamičan fudbal.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Crvena zvezda će Kragujevčanima gostovati u Gornjem Milanovcu, a utakmica se igra u nedelju od 19.00.

"Radnički drži kontinuitet igara od prošle godine. Dosta igrača je ostalo u timu. Ekipa su koja igra dinamičan fudbal. Možda su imali nekih malih problema u početku sezone, ali sada već polako dolaze do prepoznatljive forme. Očekuje nas jako teška utakmica i oni su tim koji se ogleda u jakom kolektivu", rekao je Milojević.

Milojević ističe da je ekipa fokusirana na domaće prvenstvo.

"Mi smo već arhivirali meč protiv Bode Glimta, fokusirani smo na utakmicu protiv Radničkog koja nam je izuzetno bitna. Znamo da je ekipa iz Kragujevca izuzetno kvalitetna, dobrim igrama iz prethodne sezone su se izborili za izlazak u Evropu, što dovoljno govori o njihovim kvalitetima. Videćemo sa kojim timom ćemo izaći", dodao je Milojević.

Očekuje Milojević pomoć sa tribina stadiona u Gornjem Milanovcu.

"Znači nam sigurno podrška sa tribina, s obzirom na to da je velika važnost utakmice. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, ispune stadion i daju nam vetar u leđa", istakao je Milojević.

Govorio je trener Zvezde i o finišu prelaznog roka.

"Rekao sam da naš sportski sektor radi veoma dobro. Naravno da uvek moramo da pratimo i finansije, da pravimo balans. Srećan sam i zadovoljan kad svi moji igrači ostanu, ali sam takođe i svestan da ako stigne neka dobra ponuda za našeg igrača, da on treba da se proda. Jednostavno moramo da se prilagođavamo takvim situacijama. Videćemo kako će se prelazni rok završiti", podvukao je Milojević.

Prokomentarisao je Milojević na kraju i žreb za Ligu šampiona.  

"Kad je reč o žrebu, ako igrate utakmice na nivou Lige šampiona, mislim da nije toliko bitno ko će biti protivnik. Nama je drago da smo u Ligi šampiona. Respektujemo sve ekipe, videli smo da među našim protivnicima ima pet osvajača Lige šampiona, što samo govori o njihovoj istoriji i kvalitetu. Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način i dostojno reprezentujemo naš grad, srpski narod, navijače Crvene zvezde, klub i Srbiju uopšte. Mislim da je to još daleko, moramo biti fokusirani na domaće prvenstvo, takvi su nam ciljevi, tako se moramo i ponašati", zaključio je Milojević.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu