Nova vest
Fudbal 23

29.8.2024.

8:40

Marin: "Hvang je zaslužio da ga pustimo"

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin govorio je aktivnostima kluba do kraja prelaznog roka.

Izvor: Mozzart Sport

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli su napravili veliki uspeh plasmanom u Ligu šampiona, posle pobede nad ekipom Bode Glimta od 2:0.

Naravno da posle jednog ovakvog rezultata sve navijače interesuje ko će od akutelnog igračkog kadra ostati na "Marakani", a ko bi eventualno mogao da napusti tim.

Tu su  glavna pitanja za Nasera Đigu i In Bom Hvanga za koje se najviše piše i priča da bi mogli da napuste Crvenu zvezdu.

"Mnogo mi je drago zbog Nasera, jer smo ga doveli kada je ispao iz francuske druge lige. To je samo po sebi bio ogroman uspeh, da smo uvideli njegov potencijal. Naravno, on se razvio u ovih godinu dana i ovo danas kako je odigrao je briljantno. Već je prošle nedelje odigrao odličnu utakmicu. Danas je sve potvrdio odigravši na još višem nivou. Nadam se da će to potvrditi i u Ligi šampiona", rekao je Marin u razgovoru za Mocart sport.

Marin je tim putem rekao da će Điga gotovo sigurno ostati u Zvezdi.

Ali sa druge strane sve su veće izgledi da Korejac In Bom Hvang napusti ekipu do kraja prelaznog roka.

"In Bom je svakako vrhunski igrač, dokazao je koliko voli i bori se za klub, ali sačekaćemo ovih dana. Ako In Bom želi da ode, zaslužio je da ga pustimo u poslednjih par dana prelaznog roka. Imamo nekoliko ponuda za In Boma, sešćemo s njim i zajedno odlučiti šta je najbolje i za njega i za klub", jasan je Marin.

Tehnički direktor crveno-belih nema nekih posebnih želja za predstojeći žreb za Ligu šampiona.

"Danas sam srećan što smo ušli u Ligu šampiona i ko god dođe, biće četiri lepe utakmice kod kuće i četiri na strani. Videćemo u šest sati ko će nam doći", završava Marin.

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu