Nova vest
Fudbal 1

22.8.2024.

16:05

Ivanović: "Lalatović je jedan od najboljih stručnjaka u eliti"

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović izjavio je da očekuje težak duel protiv ekipe Mladosti u šestom kolu Superlige Srbije.

Izvor: Tanjug

Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Mladosti će u petak od 21 čas u Užicu dočekati Čukarički.

Ekipa sa Banovog brda se nalazi na trećem mestu na tabeli SLS sa 10 bodova, dok je Mladost sedma sa sedam.

Ivanović je istakao da je Mladost jedna od najiskusnijih ekipa u SLS.

"Istakao bih i mlade igrače u lučanskom timu, evo već godinama unazad Mladost ima i odlične transfere, prodali su Gordića, Sremčevića, Veličkovića… I ove sezone imaju odlične 'bonus' igrače, sjajno su ukomponovana ekipa", rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Ekipu Mladosti je pre 10 dana preuzeo Nenad Lalatović.

"Sa novim trenerom dosta su toga dobili. Smatram da je Lalatović jedan od najboljih stručnjaka u eliti, veliki motivator, svi igrači često ističu da je zadovoljstvo raditi sa njim. I on ima dosta iskustva, promenio je mnogo klubova i govoto uvek ostvarivao odlične rezultate. Siguran sam da će i Lučance podići na još viši nivo i da će ta ekipa biti kandidat za plasman u plej-of. Zaista ga cenim, uz to odlično poznaje i folozifiju Čukaričkog, u kojem je takođe bio trener", naveo je fudbaler Čukaričkog.

On je istakao da veruje u dobar rezultat u Užicu.

"Što se tiče duela protiv Mladosti, očekujem da će biti drugačije u odnosu na gostovanja Spartaku i OFK Beogradu, ipak igramo protiv daleko iskusnijeg tima. Biće i dosta nadmudrivanja i taktike, ali smo spremni na svaki mogući scenario. Imamo iskustvo od prošle sezone, kad smo u Lučanima gol primili u prvom minutu, a do kraja nismo uspeli da promenimo tok meča. To najbolje govori o modelu igre Mladosti, a na nama je da budemo maksimalno koncentrisani od početka do kraja meča", zaključio je Ivanović.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu