Nova vest
Fudbal 1

19.8.2024.

15:42

Crvena zvezda finansijski pomogla ugroženima na Kosovu i Metohiji

Predstavnici fudbalskog kluba Crvena zvezda obišli su manastire i ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji i uručili im finansijsku pomoć, saopštili su "crveno-beli".

Izvor: Tanjug

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

U saopštenju se navodi da je Crvena zvezda ovom akcijom još jednom pokazala da je uz srpski narod.

"Degelegacija našeg kluba, već treću godinu zaredom, je obišla manastire Ulije, Cerinsku reku, Banjsku, Devine vode, Sokolicu, Vračevo, Sušicu, Gračanicu, Svete Arhangele, Dečane, Pećku patrijaršiju, Budisavce i Svetu nedelju, kao i crkve Orahovac i Veliku Hoču i uručila im pomoć", saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Crveno-beli" podsećaju da su velike nedaće pogodile srpski narod na Kosmetu i ističu da su domaćini uz veliku radost predočili da im je pored materijalne pomoći takodje od presudnog značaja i podrška koju dobijaju od strane Crvene zvezde.

"Kosovo je oduvek bilo srce Srbije, mesto gde se nalaze najlepše srpske zadužbine, manastiri, crkve, koji su dokaz vekovnog života našeg naroda na teritoriji Kosova i Metohije. Crvena zvezda i ovom prilikom poručuje da će uvek biti uz Kosmet, kao i da će nastaviti da pomaže naš narod, jer su upravo crkve i manastiri oslonac srpskog stanovništva na svetoj zemlji. Zvezda ne zaboravlja Kosovo i Metohiju", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Odbojka

Savez potvrdio: Kolaković i Gvideti odlaze!

Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije održalo je sastanak, kojim je predsedavao Đula Mešter, predsednik OSS. Na sastanku je razgovarano o rezultatima i učinku seniorskih reprezentacija Srbije.

OSSRB

10:30

18 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu