Nova vest
Fudbal 0

16.8.2024.

19:52

Olajinka: Pobeda protiv Čukaričkog dosta znači pred plejof Lige šampiona

Krilni napadač Crvene zvezde Piter Olajinka izjavio je da pobeda protiv Čukaričkog, u petom kolu Superlige Srbije, dosta znači timu pred utakmicu sa norveškim Bode Glimtom u plej-ofu za Ligu šampiona.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Crvena zvezda prvi meč za najjače evropsko fudbalsko takmičenje igra u gostima u Norveškoj u utorak, 20. avgusta od 21 sat, dok je revanš planiran u sredu, 28. avgusta u Beogradu.

"Sigurno da je pred nama izuzetno težak zadatak, ali sam uveren da imamo kvalitet i da ćemo to potvrditi na terenu. Bode Glimt je ekipa koja sjajno igra na domaćem terenu i učinićemo sve da ih zaustavimo u Norveškoj. Očekuje nas dug put, potpuno drugačiji vremenski uslovi, veštački teren, ali smo se za sve to pripremali", rekao je Olanjinka.

Govoreći o utakmici protiv Čukaričkog, u kojoj je Zvezda na neutralnom terenu u Pančevu pobedila u četvrtak sa 4:1, Olajinka je za klupski sajt rekao da je srećan što se na teren vratio u sjajnoj formi sa dva gola.

"Osećam se dobro, nedostajali su mi mečevi, ali mi je drago da ponovo mogu da pomognem ekipi. Postigao sam dva gola u kratkom vremenskom razmaku i nema sumnje da će mi dosta značiti na polju samopouzdanja. Verujem da ću najbolje partije tek prikazati u nastavku sezone", kazao je fudbaler iz Nigerije.

Piter Olajinka bio je isključen iz tima uoči početka sezone zbog navodne želje da ode iz Crvene zvezde u Slaviju iz Praga, a prvu utakmicu u novoj sezoni odigrao je protiv Čukaričkog u četvrtak kada je postigao dva gola.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

3 h

Novo Sport Video Menu