Nova vest
Fudbal 3

16.8.2024.

17:56

Isplivala fotografija koja je oduševila sve navijače Zvezde FOTO

Vanja Drkušić, najnovije pojačanje Crvene zvezde, za beogradske crveno-bele navija od malena, čemu svedoči i jedna fotografija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Crvena zvezda je predstavila najnovije pojačanje, Slovenca Vanju Drkušića, koji će nositi dres sa brojem 33. Drkušić dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Zenita, a njegov transfer je realizovan ove nedelje na veliko zadovoljstvo svih u klubu.

Drkušić, koji ima 24 godine, bio je učesnik minulog Evropskog prvenstva i već neko vreme je na radaru čelnika Crvene zvezde. Njegov dolazak na Marakanu predstavlja ispunjenje dugogodišnjeg interesovanja kluba za mladog igrača.

Rođen u samostalnoj Sloveniji, Drkušić nije odrastao u staroj Jugoslaviji, ali je od malih nogu gajio ljubav prema Crvenoj zvezdi.

Njegova privrženost crveno-belima nije samo fraza, već istina koja je potvrđena fotografijom iz detinjstva, na kojoj je Vanja sa ocem na travi stadiona Marakana.
 


Podsetimo, na promociji je izjavio da ostvaruje dečački san.

"Srećan sam što sam ovde i jedva čekam da počnem da treniram. Iza mene je odlično leto, prvo sa reprezentacijom gde smo na Euru napravili odličan uspeh koji se i nije očekivao od nas. Zatim sam potpisao sa velikim Zenitom i hvala Bogu - pustili su me da dođem u Zvezdu. Jedva čekam da obučem Zvezdin dres, istrčim pred punu Marakanu i pomognem klubu da uđe u Ligu šampiona", rekao je Drkušić.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu