Nova vest
Fudbal 2

15.8.2024.

22:04

Milojević: "To ne sme da nam se dešava"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je Čukarički njegov tim mogao da kazni i u prvom poluvremenu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Aktuelni šampion je slavio u Pančevu rezultatom 4:1, a pri rezultatu 2:0, Uroš Spajić je poklonio loptu Lazaru Tufegdžiću, koji nije iskoristio šansu.

Pred Zvezdom je meč u utorak protiv Bode Glimta u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

"Nemam dilema. Treniram ove momke, znam ko šta može. Imamo problem sa nekim stvarima fizičke pripreme sa pojedinim igračima, takmičarskog ritma. Odigrali smo dobro prvo poluvreme. Jednom smo pogrešili, Čukarički je mogao da nas kazni. To ne sme da nam se dešava. Trebalo je da dođemo do trećeg gola, primili smo gol. Igrači koji su ušli sa klupe su dali doprinos i to mi je drago. Nije lako, ali uvek imamo motivisane igrače. Sve su to dobri momci. Videli ste Luku Ilića, koji je plemenit igrač. Fenomenalan gol. Imali smo Jovanovića, Mimovića, Elšnika. Treba samo da se upakujemo, imamo još par dana", rekao je Milojević za TV "Arena sport".

Podloga na stadionu u Pančevu je veštačka, baš kao i u Norveškoj.

"Ovaj teren sa onim u Norveškoj nemaju blage veze. Teren je pod vodom, brz. Ovaj teren, bez obzira što su domaćini uradili sve... Neće imati dodirnih tačaka", dodao je Milojević.

Utiske je izneo i trener Čukaričkog, Goran Stanić.

"Nismo bili na nivou prethodne četiri utakmice. Vrlo loš ulazak u meč, olako smo primili dva gola. Probali smo izmenama, ali nije bilo dovoljno. Čestitke Zvezdi, a mi moramo da se vratimo na kolosek", rekao je Stanić.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu