Nova vest
Fudbal 5

13.8.2024.

14:05

"Ne smem da gledam Partizan"

Fudbaleri Partizana odigrali su lošu utakmicu u četvrtom kolu Superlige Srbije protiv IMT.

Izvor: Informer

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli su remizirali sa ekipom sa Novog Beograda 0:0 i tako prvi put u ovoj sezoni nisu uspeli da sa jedne utakmice u domaćem šampionatu odnesu tri boda.

O ovoj utakmici je govorio i bivši fudbaler Partizana Dragan Isailović, koji je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu iz Humske.

"Verujte mi da ne smem ni da gledam Partizan. Teško mi pada sve ovo. Situacija nije nimalo laka. Igrači kada izgube poverenje u upravu, onda to izražavaju i na terenu. To je i jedna vrsta straha, jer razmišljaju šta će biti s njima. Klub je kao porodica, a kada roditelji ne odrade svoj posao kako treba, ne daju pravi primer, onda je teško vaspitati decu", rekao je Dragan Isailović za "Informer".

Nekadašnji napadač smatra da Partizan mora da se voli uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazi.

"Partizan mora da se voli, za njega se ne navija. Tako mora da se oseća svako ko je u klubu. Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo. Za mene postoji samo jedan tim na svetu i to su crno-beli", rekao je Isailović za "Informer".

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu