Nova vest
Fudbal 55

10.8.2024.

21:59

Zvezdin "poker" protiv Pazara – Elšnikov gol sve zasenio VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar 4:1 u meču 4. kola Superlige na našem najvećem stadionu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Oba tima ušla su u ovaj meč bez poraza, Pazar uz meč manje, a dalje će oreol nepobedivosti nositi samo Beograđani koji su pokazali da su u svemu daleko bolji, kvalitetniji od ekipe sa Jošanice. 

Pre svega skupoceniji i sa širokim spektrom kvalitetnijeg kadra koji može promeniti tok meča u svakom momentu. Otuda, crveno-beli pišu treću pobedu u četiri utakmice nove sezone.

Superliga, 4. kolo

Crvena zvezda - Novi Pazar 4:1 (1:0)
Strelac: Seol 9, Duarte 60, Elšnik 80, Puma 86 - Opara 50
Stadion: "Rajko Mitić"
Sudija: Nikola Radaković

Utakmicu na našem najvećem stadionu obeležeio je, pored ostalog, pogodak, tačnije projektil Slovenca Timija Maksa Elšnika kojim je Zvezda povela 3:1 i tada otklonila sve dileme oko pobednika.

Pogledajte najefektniji trenutak na utakmici, desio se u 80. minutu.


Bio je to Elšnikov drugi gol odd olaska u klub, na drugoj uzastopnoj utakmici. "Prvenac" u crveno-belom dočekao je i Korejac Seol koji je i "načeo" Pazarce, i to efektno, još u osmom minutu i najavio glatku pobedu šampiona.

Nije Zvezda brinula ni nakon što je Opara poravnao početkom drugog poluvremena. Jednostavno, Beograđani imaju previše kvalitetnih igrača na svim pozicijama i bilo je samo pitanje vremena kada će se mreža gostiju ponovo zatresti.

Brzo posle gola Opare na scenu je stupio Bruno Duarte četvrtim golom u četiri utakmice. S tim da je ovog puta bio starter, za razliku od prethodnih kada je počinjao sa klupe.

Starsport

Gol Brazilca vratio je mir u redove domaćih.

Do kraja, osim Elšnika, u strelce se upisao i Puma kome je ovo bila najbolja utakmica od dolaska u klub, pošto je osim pogotka upisoa i asistenciju.

Na kraju, još jedna rutinska pobeda i solidna uvertira za nadolazeće izazove za šampiona.

U nastavku, uz LIVE BLOG na B92.sport, mogli ste ispratiti sve najvažnije momente sa utakmice na našem najvećem stadionu.

Završeno

19:04

Semafor
Seol 9, Duarte 60, Elšnik 80, Puma 86 - Opara 51
  CZ   NP  
  4 : 1  

21:55

Kraj!

Sigurna, autoritativna pobeda šampiona protiv tima koji je trebalo da bude najveći izazov do sada. Na kraju, ubedljivih 4:1 za tim Vladana Milojevića protiv Novog Pazara.

21:54

90' Zvezda rutinski privodi kraju

Crveno-beli pišu novu pobedu, treću ove sezone, ubedljivu. Razgoropadili su se igrači domaćih nakon primljenog gola i sa tri pogotka stavili tačku.

21:48

85' Ilić dobija šansu

Poslednjih pet minuta meča dobija Luka Ilić. Menja Ivanića.

21:46

80' Golčina!

Kakav udarac Elšnika, kakav gol Slovenca, drugi u dva meča. Raspalio je po lopti odmah pošto mu je došla pod noge, blizu 30 metara je bila udaljenost. "sevnula" je levica Slovenca. Pajović nemoćan. Najbolji potez meča, biće u konkurenciji za gol kola, meseca.

21:44

79' Ivanić preko prečke

Solidan, i više od toga, udarac Ivanića. Sa 20 metara, desno, gađao je gornji desni ugao gola Pazara, lopta ide preko prečke.

21:38

75' Dvostruka izmena Pazaraca

Asistent kog gola gostiju Antvi izlazi, ulazi Živojinović. Na kluu ide i Bojat koga menja Lakićević.

21:35

72' Osmi korner za Zvezdu

Ređaju se akcije crveno-belih sada, Pazarci su konstantno u defanzivi poslednjih nekoliko minuta. Novi uarac iz ugla iznudio je Mimović koji se ubacio sa svoje pozicije. Ništa ni od novog pokušaja Zvezde posle kornera.

21:34

69' Olajinka raspoložen

Kao da se uželeo fudbala i igre Olajinka, svaki odir sa loptom mu je energičan, deluje vrlo motivisano. Doneo je novu energiju u Zvezdin napad.

21:28

64' Izmene

Zličić menja Oparu kod Pazara. Kod Zvezde, na terenu je Olajinka, zamenio je Milsona.

Podeli:

Komentari 55

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu