Nova vest
Fudbal 0

9.8.2024.

20:04

VAR penal u 90+6' presudio OFK Beogradu – Čuka je lider

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su OFK Beograd 2:1 u Zaječaru u okviru 4. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Pobedonosni gol stigao je duboko u nadoknadi, u šestom minutu dodatog vremena, i to iz penala koji je skrivio defanzivac "romantičara" Vujadinović.

On je sapleo igrača gostiju dok je bio na zemlji i isprva je delovalo da sudija Trifković neće proveravati situaciju, ali je to ipak uradio nakon sugestije iz VAR sobe. 

Presuda je bila u korist ekipe sa Banovog Brda.

Više nego siguran sa 11 metara bio je Docić i tako doneo svom timu treću pobedu u četvrtoj utakmici ove sezone, ujedno i prvo mesto, privremeno, pre preostalih meččeva ove runde.

Ekipi Sime Krunića ovo je bio prvi poraz posle dve uvodne pobede i remija u prethodnom kolu u Novom Pazaru.

Imaju za čim da žale domaći na ovom meču, jer su i oni imali prenal šansu, međutim Aleksandar Kahvić nije iskoristio priliku (48. minut).

Ipak, uspeo je da matira golmana "brđana" samo sedam minuta kasnije i tako anulira vođstvo koej je gostima još u prvom poluvremenu doneo Vinisijus Melo.

Drugo poluvreme bilo je vrlo sadržajno, sa nekoliko dobrih priliak na obe strane i na kraju VAR penalom na vrhuncu uzbuđenja.

Standings provided by Sofascore


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu