Nova vest
Fudbal 1

8.8.2024.

9:55

Zvezda "gura" svoju decu: Dvojac prekomandovan kod Milojevića, ali uz "caku"

Videli su zvezdaši prethodne sezone na terenu i Veljka Milosavljevića (17) i Andriju Maksimovića (17), koji su se upisali u crveno-belu istoriju kao treći, odnosno peti najmlađi debitanti ikada

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Nakon što su prošli pripreme pod komandom Vladana Milojevića, odlučeno je da budu u potpunosti priključeni prvom timu Crvene zvezde, ali da, barem za sada, vikendom igraju utakmice za Grafičar.

Zvezdini biseri će trenirati pod komandom Vladana Milojevića, a ujedno će imati utakmice u nogama i priliku da se kroz dobre partije nametnu i izbore za minute u Zvezdi.

Milosavljević je u vikendu za nama upisao i debi za Grafičar.

"Zahvalan sam treneru Neđiću što mi je ukazao priliku da počnem utakmicu, iako sam prošao kompletne pripreme sa Zvezdom. Brzo sam se uigrao sa parnjakom iz odbrane Jovanovićem, a ujedno proces prilagođavanja gotovo i da nije postojao, jer većinu saigrača iz Grafičara znam još iz juniorskih dana. Ima mnogo Zvezdine dece i mi se svi tu dobro poznajemo, tako da se osećam kao da praktično nastavljam juniorski staž u Zvezdi. U svakom slučaju, izuzetno mi je važno što sam prošao pripreme sa prvim timom Zvezde i što ću tokom nedelje moći da treniram sa njima. Za vikend me čekaju utakmice, u nadi da ću se što pre izboriti za dres prvog tima Zvezde, ali i da ću pomoći Grafičaru u ostvarivanju dobrih rezultata", reči su štopera rođenog 2007. godine.

Maksimović je i prethodne sezone nosio dres Grafičara gde se izdvojio kao najbolji fudbaler ekipe, a ujedno je novu takmičarsku godinu otvorio pogotkom.

"Nastavljam tamo gde sam stao prethodne sezone, uz napomenu da mi prošlogodišnje iskustvo izuzetno znači. Naravno, i pripreme sa Zvezdom su učinile da napredujem, tako da se osećam nikad spremnije u nadi da ću se dobrim partijama u Grafičaru izboriti za minutažu u prvom timu. Naravno, želim i što više da pomognem saigračima iz Grafičara i da ova sezona bude bolja od prethodne. Mislim da imamo kvalitet za to, došlo je dosta novih igrača, tu je i Veljko sa kojim se znam od petlića praktično i siguran sam da će biti veliko pojačanje za nas. Što se gola tiče, srećan sam, ali najvažnije su pobede i želim da nastavimo u tom ritmu", zaključio je ofanzivac rođen 2007. godine.

Takođe, dvojno registrovan za Grafičar je i golman Ivan Guteša.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu