Nova vest
Fudbal 0

7.8.2024.

16:18

Bez fudbala u Loznici do daljeg

Stadion "Lagator" u Loznici do daljeg će biti van upotrebe za održavanje fudbalskih utakmica zbog oštećenja travnate podloge.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

U pitanju je hibridna trava koja je ugrađena na ovom modernom fudbalskom objektu, međutim ona je poslednjih nedelja u vrlo lošem stanju.

Već neko vreme su bili vidni žuti "pečati" na zelenoj površini, upadljivi na više mesta, a travnata podloga je dodatno oštećena nedavno tokom obeležavanja godišnjice "Oluje".

Zbog oštećene podloge meč IMT - Partizan biće odigran u Zaječaru, a ne kako je prvobitno bilo planirano u Loznici.

Fudbala na "Lagatoru" do daljeg neće biti. Čak ni lokalni klub Loznica neće moći da igra na ovom objektu neko vreme već i toj ekipi sledi selidba na neki od okolnih terena.

Podsetimo da je FSS otvorio firmu "Stadioni d.o.o", namenski, da brine upravo o novoizgrađenim fudbalskim objektima jer očito sami ne mogu da se održavaju.

U Zaječaru će ovog vikenda inače biti odigrana dva meča Superlige, tamo će se sasati i OFK Beograd - Čukarički.

Superliga će se u 4. kolu igrati i u Leskovcu, sada već standardno, kao i na još dva stadiona koji nemaju superligaše, u Užicu i Senti.

Mladost Lučani su domaćini u gradu na Đetinji, a Spartak u Senti, dok se teren u Subotici renovira.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu