Nova vest
Fudbal 0

27.7.2024.

23:45

Vojvodina vratila miljenika navijača

Slobodan Medojević (33) vratio se u Vojvodinu posle 12 godina, potvrdio je novosadski klub.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport/Srđan Stevanović

Medojević je osmo pojačanje ovog leta.

"Sa Novosađanima je potpisao ugovor na dve godine, a u Vojvodinu je stigao na svoju ličnu veliku želju, iz redova kiparskog AEL Limasola", kaže se u objavi "lala".

Medojević je rođen u Novom Sadu 20. oktobra 1990. godine, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim debitovao je u proleće 2007. godine u pobedi nad ekipom Mladosti iz Apatina.

U godinama koje su dolazile, Medojević je postao jedan od najvažnijih igrača "stare dame", te je do svog odlaska odigrao 80 utakmica, uz šest golova i sedam asistencija.


Medojević je Vošu napustio u zimu 2012. godine kada je prešao u nemački Volfsburg, čiji je dres nosio dve i po sezone, a potom je prešao u Ajntraht iz Frankfurta. U ovom klubu ostao je najduže, do januara 2018. kada je obukao dres Darmštata, svog trećeg i poslednjeg nemačkog kluba.

U finišu letnjeg prelaznog roka 2019. godine prešao je u AEL Limasol, za koji je nastupao punih pet godina.

"Medojević je posle 125 utakmica za kiparski klub odlučio da se vrati u svoju Vojvodinu i pomogne joj u ostvarenju zajedničkih ciljeva na domaćoj i međunarodnoj sceni", poručuju iz kluba.

Pre MEdojevića u Vojvodinu su ovog leta stigli Mihai Butean, Marko Poletanović, Marko Veličković, Lukas Baros, Kolins Sičenje, Jusuf Bamidele i Lazar Nikolić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu