Nova vest
Fudbal 0

27.7.2024.

12:00

Besplatno za decu do 14 godina na utakmici Zvezde i Mladosti

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na sutrašnju utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u drugom kolu Superlige Srbije biti besplatan za decu do 14 godina.

Izvor: Tanjug

Srđan Stevanović/Starsport

"Svi zvezdaši uzrasta do 14 godina će imati priliku da potpuno besplatno bodre crveno-bele sa istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" u subotu od 20 časova. Naš klub će i na predstojećem duelu nastaviti sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu "Marakane" na mečevima domaćeg prvenstva", stoji u saopštenju na sajtu Zvezde.

Iz redova sedmostrukog uzastopnog šampiona Srbije podsećaju da je neophodno da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

Ulaznice su i u onlajn prodaji, podsećaju iz Zvezde, dok je kupovina na šalterima "Marakane" dostupna sutra, u subotu, od 12 časova do početka meča.

Cene ulaznica su sledeće: Sever - 400 dinara, Istok - 500 dinara, Zapad - 700 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1400 dinara.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu