Nova vest
Fudbal 5

24.7.2024.

19:50

Đurić: Partizan je tragedija, sve je tužno i ružno

Fudbaleri Partizana doživeli u težak poraz u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Dinama iz Kijeva (6:2).

Izvor: Sportal.rs

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Poraz je posebno teško pao bišem predsedniku, Draganu Đuriću, tokom čijeg mandata od 2008. do 2014. klub iz Humske je osvojio šest titula u Superligi Srbije, a takođe je igrao i u Ligi šampiona.

Nordsjiland prošle godine (0:5) i Dinamo Kijev sada, učinilu su da Đurić u razgovoru za Sportal izrekne oštre reči na račun crno-belih. 

"Partizan je jedna tragedija, nažalost. Sve je tužno i ružno u Humskoj. I to ko vodi i to ko igra. Nikad u istoriji Partizan nije imao ovakav tim. Ovo je katastrofa! Treba sve menjati iz korena. Nikad gora situacija nije bila. Selekcija igrača je užasna. Mi nemamo tim. A nemamo ni rukovodstvo. Od Partizana je ostala samo ljuštura. Nekad je to bio dobar klub, sad je prošlost", rekao je Đurić.

Ni Ukrajinci ga nisu impresionirali uprkos visokoj pobedi.

"Dinamo je krš od tima. Tamo igraju samo deca, klinci koji beže od rata. A da su hteli mogli su da daju i deset golova. Zamisli da smo za rivala dobili neke Špance, Engleze... Pa i taj Rendžers, što bi nas čekao u narednom kolu, razbio bi nas. Bila bi katastrofa", poručio je bivši čelnik Partizana koji je zatražio i od države da reaguje i pomogne da se reši stanje u klubu. 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu