Nova vest
Fudbal 16

23.7.2024.

14:38

Kristijano, "debeli Ronaldo" i Đoković – uzori Srpkinje o kojoj priča ceo svet VIDEO

Srpska fudbalerka Nina Matejić izvela je takav potez na terenu da je o njemu krenuo da priča ceo svet.

Izvor: Meridian sport

Profimedia/ IMAGO

Velika nada srpskog fudbala ima samo 19 godina, a već deluje kao da će biti jedna od zvezda – za sada je, barem, internet zvezda, zbog poteza koji je izvela protiv Engleske.

"Uh, odakle početi... Još u prijemu sam izbacila igračicu i ispred sebe imala dosta prostora. Dala sam dobar for i morala sam da napravim piruetu jer da je nije bilo – protivnica bi mi oduzela loptu. Stvarno nije bilo mogućnosti da zalomim je lopta bila brza. Na kraju, imala sam otvoren šut i da samo plasiram loptu levom nogom u drugi ugao. A, da li sam htela? Ne mogu da kazem da je slučajno, jer u tim trenucima mi svasta prolazi kroz glavu. Eto, ispostavilo se sve kao super odluka", rekla je Nina Matejić za Meridian sport.

Reprezentacija Srbije do 19 godina nažalost nije prošla grupnu fazu Evropskog prvenstva iako je osvojila četiri boda, ali je Nina i dalje najbolji strelac turnira – sa čak pet golova u tri meča, a i jednom asistencijom.

Pred Ninom je svetla budućnost, to je sigurno. Trenutno igra u Zvezdi, ali, kako kaže, "ponuda ima sa svih strana". Doduše, prvo će da odmori posle naporne sezone.

Da li će ispuniti očekivanja vreme će pokazati, ali ako pogledamo ko su joj uzori – jasno je da je "priča" ozbiljna.

"Kristijano Ronaldo, ali i svega 'debeli Ronaldo'. Fasciniralo me je kako igra, mogla sam satima da gledam njegove klipove... Naravno, iako se ne bavi fudbalom, moram da spomenem i Novaka Đokovića. Svojim primerom motiviše druge. Njegova istrajnost, upornost i uživanje u onome što voli – je neverovatna", priča Matejićeva i podvlači:

"Za mene je najveći uzor moja porodica. Oni su tu da budu pored mene kada su loši dani, da one dobre učine još boljim i to je za mene sve".

Podeli:

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu