Nova vest
Fudbal 5

22.7.2024.

19:49

"Znao sam da će Zvezda osvojiti titulu i na polusezoni"

Strahinja Eraković kaže da je još na polovini prošle sezone znao da će Crvena zvezda da osvoji titulu šampiona Srbije.

Izvor: nogomania.rs

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Eraković je nekoliko godina predstavljao Zvezdu, ali se leta 2023. zaputio za Rusiju i potpisao ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

I bez mladog štopera crveno-beli su osvojili trofej, ali je situacija jedno vreme bila problematična. Iako je Partizan bio prvi na polusezoni, Eraković nije imao sumnje.

"Naravno da sam pratio koliko sam mogao zbog obaveza ovde. U Ligi šampiona su izgledali dobro, neke utakmice su sigurno mogle drugačije da se završe. Što se tiče prvenstva, znao sam i na polusezoni da je Zvezda mnogo bolja ekipa i da će osvojiti titulu", izjavio je Eraković za Nogomaniju.

Osvrnuo se Eraković i na nedavni prijateljski turnir gde su snage odmerili upravo Zvezda i Zenit.

"Turnir je prošao bez povreda, što je najbitnije. Lepo je bilo videti sve te ljude iz Zvezde koji su mi jako dragi. Bilo je malo čudno kad sam ih sve video na drugoj strani. Daj Bože da se ponove prošle sezone i da Zenit i Zvezda opet sve osvoje".

S obzirom da je trenutno aktuelna mini-drama oko potencijalnog dolaska Ivana Ilića u Zenit, Eraković je govorio i o toj mogućnosti.

"Video sam kroz medije da se piše. Naravno da bih voleo da Ivan dođe, on je moj veliki prijatelj i vrhunski igrač", jasan je bio povremeni reprezentativac Srbije.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu