Nova vest
Fudbal 3

18.7.2024.

15:12

Nova era FK Partizan uz podršku MaxBeta

Kompanija MaxBet, generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan, organizovala je druženje novinara sa prvotimcima i trenerom kluba iz Humske, povodom predstavljanja tima za predstojeću sezonu 2024/2025.

Izvor: B92.Sport

MaxBet

U ime kompanije MaxBet prisutne je pozdravio komercijalni direktor Stefan Milinović, koji nije krio oduševljenje zbog nove sezone, ali i novog dresa koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

"Za nas u MaxBetu, ulaganje u sport nije samo poslovna odluka, već i misija, jer sport ima tu moć da inspiriše, motiviše i ujedini ljude, a to su vrednosti u koje želimo da ulažemo. Naše generalno sponzorstvo Fudbalskog kluba Partizan je ujedno i odraz naše podrške razvoju i promociji sporta u Srbiji. Sa velikim ponosom podržavamo FK Partizan u njihovoj borbi za vrhunske rezultate i iskreno verujemo da će predstojeća sezona doneti puno uspeha u domaćem prvenstvu ali i na evropskoj sceni", izjavio je Stefan Milinović, komercijalni direktor MaxBeta.

MaxBet

Druženje sa medijima održano je u MaxBetovom premijum objektu MaxBet Sport Caffe u Kolarčevoj ulici u Beogradu, a prisutni su imali priliku da čuju više o planovima i ciljevima kluba za narednu sezonu.

O kompaniji MaxBet:

Kompanija MaxBet bavi se priređivanjem igara na sreću još od 1993. godine. Danas je primer uspešnog i odgovornog poslovanja, zapošljava više od 3000 ljudi i prisutna je na više od 450 lokacija u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji. Od ove godine MaxBet je deo kompanije Flutter International, međunarodne divizije Flutter Entertaimenta, najvećeg globalnog operatera za sportsko klađenje i igre na sreću koji je listiran na Njujorškoj berzi. Društveno-odgovorno upravljanje kompanijom zasnovano je na stalnom ulaganju u dugoročne i stabilne odnose, sa ciljem da kontinuirano doprinosi razvoju društva u kojem posluje.

MaxBet

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu