Nova vest
Fudbal 1

17.7.2024.

14:52

Marković za B92.sport: "Partizan želi da se bori za titulu, ali neće biti lako" VIDEO

Kapiten Parizana Svetozar Marković veruje da će crno-beli ove sezone biti kompaktna ekipa koja će na svim frontovima pokušati da ostvariti postavljene ciljeve.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Izabranici Aleksandara Stanojevića sezonu u Superligi otvaraju u petak duelom protiv Napretka u Humskoj od 21.00, ali ovaj put kao gosti.

"Pvo nas čeka utakmica protiv Napretka, gde otvaramo prvenstvo. Mislim da ćemo se ova dva dana spremiti maksimalno i da ćemo početi onako kako smo planirali. Igramo kod kuće, to je nama najvažnije i lepo je otvroiti prvenstvo na domaćem terenu. Očekujem da će biti dosta ljudi da nas podrži", rekao je Marković za B92.sport.

Posle jednomesečnih priprema, crno-beli sa  izmenjenim timom, novim igračima i sa novim-starim trenerom počinju novu sezonu.

"Milim da smo spremini za početak lige i kvalifikacija. Što se tiče ekipe, mislim da je odlična i da možemo još da napredujemo. Daćemo sve od sebe da se još bolje uigramo, da još bolje izgledamo i ostvarimo ciljeve koje smo zadali sebi. Cilj je da se borimo za titulu, Kup i da izborimo  Evropu. Da će btii lako - neće. To je sigurno. I druge ekipe sve to žele. Naše je da se maksimalno spremimo i damo sve od sebe ostavrimo te ciljeve", ističe Marković

Izvor: B92.sport


Već 23. jula tim iz Humske počinje kvalifikacije za Ligu šampiona, a prvi rival je Dinamo iz Kijeva, protiv kog će igrati na neutralnom terenu u Poljskoj.

"Sada smo trenutno fokusirani samo na Napredak. Toje za sada najvažnije, to je prva utakmica  u ovoj sezoni i svi želimo da je otvorimo kako treba. Posle toga dolazi Dinamo, koji je odlična ekipa. Neće biti lako, ali kao što sam već rekao, spremićemo se i pokušati da prođemo dalje".

Upitan je i kakav Partizan navijači mogu da očekuju ove sezone.

"Nadam ćemo biti jedna kompaktna ekipa, da ćemo primati manje golova nego prošle sezone, ali da ćemo dati više", zaključio je Marković

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu