Nova vest
Fudbal 11

17.7.2024.

14:02

Vazura: "Nismo sami, naš glavni protivnik ima ogroman budžet" VIDEO

Generalni direktor Paritzana Miloš Vazura govorio je o očekivanjima ekipe pred start nove sezone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Među crno-bele je stiglo osam novih lica, kao i povratnik u liku trenera Aleksandra Stanojevića.

"Kao i uvek, Partizan ima najveća očekivanja. Ono što je bilo do nas, uprave, je da dovedemo najboljeg trenera kog smo mogli. Imamo čvrst ugovor sa njim, na tri godine. Ispunili smo, za sada, sve želje sportskog sektora. Kao što znate, nije niko otišao. Samed Baždar sutra ide u Saragosu da prođe preglede i ozvaniči svoj prelazak. Ceo tim je sačuvan i došlo je osam igrača. Početkom prvenstva su najbitnije evropske utakmice. Poznavajući Stanojevića... On je rekao ‘ne zanima me Kijev, prvo Kruševac‘. Nadam se da ćemo dobro početi sezonu u petak. Imamo šansu da igramo sva tri takmičenja, nadamo se da ćemo igrati najbolje. Koliko je to moguće, videćemo", rekao je Vazura na početku.

Pomenutih osam pojačanja nisu i jedina. Biće ih još u Humskoj.

"Očekuje se, naravno. Ono što je bilo treneru i sportskom direktoru da dođu, došli su. Mnogo će uticati to kako budemo igrali evropske utakmice. Dinamo Kijev je favorit, ali ako se desi da ih prođemo automatski smo u Ligi Evrope i naravno da ćemo tu moći da nastavimo sa dovođenjem igrača. Imamo i prioritet igrača koje treba da prodamo, koji su u krugu igrača na koje Stanojević neće računati da igraju. Moramo da sačekamo evropske utakmice, ponovo kažem", dodao je Vazura.

Upitan je i da li je jedan od ciljeva prekid dominacije Crvene zvezde.

"Naravno da Partizan uvek ide na osvajanje titule. Zato smo i doveli Stanojevića koji zna koji to radi. Imamo i protivnika, nismo sami u tome. Naš glavni protivnik ima ogroman budžet. Obećavam da će sa Stanojevićem naš tim dati 100 odsto", uveren je Vazura.

Na kraju se povelo i pitanje o "bonusima" u Superligi.

"Kad je donesena ta odluka, tenzije su završene. Trener se oglasio po tom pitanju, suvišno je više pričati o tome. Ta priča je zavšrena. Borićemo se svim putevima da prvenstvo bude pošteno i verujem da će biti. Najbitinije je suđenje da bude pošteno. Nemamo razloga da verujemo da neće", zaključio je Vazura.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu