Nova vest
Fudbal 5

16.7.2024.

12:32

Đukanović dao mig iz Švedske: "Mogao bih da obučem dres Zvezde"

Napadač Hamarbija Viktor Đukanović ne krije da mu prija interesovanje Crvene zvezde.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/Emma Wallskog / BILDBYRĹN / COP 320 / EW0341

Od kako se pojavila priča o njegovom dolasku u tim iz Ljutice Bogdana, govorio je kako bi mogao da obuče crveno-beli dres.

"Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo pre nego što odlučim", rekao je Đukanović za švedske medije.

Ipak, želi da sačeka kako bi odluku doneo na miru.

"Ne baš. Čekaću i videću kako se situacija razvija. Nekoliko klubova je u igri. Nemam mnogo šta da dodam."

Govorio je lepo o Crvenoj zvezdi, a na kraju je poručio da bi mogło da obuče crveno-beli dres.

"Svako zna da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema tu mnogo šta da se priča. Crvena zvezda je Crvena zvezda. Naravno da je velika stvar za mene kada me traži takav klub. Ako vas želi Crvena zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri. To nije mali klub. Redovno igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje. Nije mala stvar igrati skoro svake sezone grupnu fazu Lige šampiona. Na meni je radim još napornije i ostanem fokusiran na dešavanja ovde, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde", zaključio je Đukanović.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

Fudbal

Skandal u Nemačkoj

Nemački ured za borbu protiv kriminala ispituje 17 fudbalskih utakmica trećeg, četvrtog i petog ranga takmičenja zbog sumnji u nameštaljke. Evo svega što o tome treba znati.

B92.sport

23:59

1 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu