Nova vest
Fudbal 23

8.7.2024.

9:35

Zvezda spremila 3.000.000 za crnogorskog talenta VIDEO

Fudbalski klub Crvena zvezda za svoje novo pojačanje je naciljala mladog crnogorskog napadača Viktora Đukanovića koji igra za ekipu Hamarbija u Švedskoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Crveno-beli su spremni da za mladog Crnogorca izdvoje čak tri miliona evra, čime bi on ušao u rang jednih od najskupljih pojačanja u istoriji tima iz Ljutice Bogdana.

Đukanović je u Hamarbi stigao u januaru 2023. godine iz redova Budućnosti iz Podgorice, i odmah u prvoj sezoni je pokazao da se radi o sjajnom fudbaleru, jer je na 25 utakmica postigao 11 golova.

"Viktor može da igra i krilnog i centralnog napadača, sjajan je u igri 'jedan na jedan', želi loptu i ne beži od odgovornosti. Doveli smo jednog od najboljih i najtraženijih igrača na Balkanu, kojeg su pratili mnogi veliki evropski timovi", rekao je sportski direktor Hamarbija Jesper Janson.

To je privuklo pažnju većina klubova koji su bili mahom iz liga petice, koji su krenuli da se interesuju za Đukanovića.

Zvezda je do sada u svoje redove dovela sedam pojačanja (Puma, Seol, Jovanović, Stojić, Anan i Dalsija), a najnovije bi mogao da bude upravo Đukonović.

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

Basket 3x3

Srbija obezbedila opstanak

Muška U20 reprezentacija obezbedila je opstanak u A diviziji, pošto je u meču razigravanja za plasman od 9. do 16. mesta na Evropskom prvenstvu u Gdinji pobedila Island 101:79 (22:26, 29:20, 26:17, 24:16)

KSS

18:35

47 min

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

8 min

Aktuelno

Kinezi žele AI na socijalistički način

Kineski regulator interneta Uprava za sajber prostor testira modele veštačke inteligencije (AI) raznih tehnoloških kompanija da bi proverila da li su u skladu sa osnovnim socijalističkim vrednostima.

Tanjug

16:20

3 h

Novo Sport Video Menu