Nova vest
Fudbal 2

7.7.2024.

23:56

OFK Beograd ne dovodi samo iz Zvezde – stigao i Partizanov "biser"

Novi član OFK Beograda postao je doskorašnji junior Partizana Vasilije Grbović (16).

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Ovaj momak dokazao se u mlađim kategorijama crno-belih, gde, nažalost navijača tog kluba, neće dalje razvijati svoj talenat.

Snažni napadač se proletos posebno istakao na takmičenju "Future cup" u Amsterdamu protiv nekih od najboljih evropskih timova, a  na kraju je stigao i do titule najboljeg strelca.

Crno-beli su na tom takmičenju osvojili drugo mesto, a ekipa u kojoj je Grbović bio najbolji pojedinac pobedila je domaćina Ajaks, Mančestar siti, Anderleht...

"Vasilije Grbović, talentovani momak iz omladinske škole Partizana pojačava redove naše porodice. Pred njim su velika dela u budućnosti. Dobro nam došao", navodi se u objavi na zvaničnom kanalu "romantičara".

Vasilije je još jedan u nizu talentovanih igrača Partizana koji je napsutio klubu vovog leta i preselio se u redove gradskog rivala.

Prethodno, Crvena zvezda je Partizanu "ukrala" dva velika talenta Filipa Lazovića i Uroša Kikića, a sada je to "umesto" Zvezde uradio i klub sa Stare Karaburme.

Za OFK Beograd, što na pozajmici, što pod ugovorom, igra još nekolicina bivših igrača Zvezde, Aleksandar Kahvić, Uroš Lazić, Aleksej Vukićević, tu su i braća Mituljikić, a nedavno je stigao i Marko Gobeljić.

Valja pomenuti i to da je direktor Omladinske škole kluba sa Karaburme još jedan jedan bivši igrač Zvezde, i bivši irgač OFK Beograda, Nenad Krstičić.

Više ne treba ni posebno podsećati da plavo-bele vode sinovi vodećih funkcionera Crvene zvezde...

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Vaterpolo

Novi Beograd bolji od Jadrana

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su posle boljeg izvođenja peteraca Jadran iz Splita rezultatom 18:17 (4:2, 0:1, 3:4, 4:4, 7:6), u meču drugog kola Regionalne lige.

Tanjug

23:45

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu