Nova vest
Fudbal 7

4.7.2024.

11:35

"Dragović je ludak, idiot"

Austrijski štoper srpskog porekla Aleksandar Dragović i dalje ne zna gde će nastaviti svoju karijeru.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Dragović se posle tri sezone i tri duple krune odlučio da napusti klub iz Ljutice Bogdana i ispuni sebi još jednu želju, a to je da profesionalnu karijeru završi u ekipi Austrije iz Beča, odakle je sve i počelo.

Dugo se premišljao Dragović, lomio, ali je na kraju presudio da okonča saradnju sa Crvenm zvezdom, koja mu je nudila novi ugovor, ali se on ipak odlučio za klub iz zemlje gde je odrastao.

Međutim kako stoje stvari, deluje da neće skoro jedni drugima pružiti ruke.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Austrija je pred Dragovića iznela jedan ugovor, koji nije bio po apetitima iskusnog fudbalera, pa je on onda pred čelnike kluba iz Beča postavio svoje uslove, koji čelnici tima iz Bundeslige ne mogu u ovom trenutku da ispune.

A kao jedan od glavnih krivaca, koji zbog ovoga bi mogao i da napusti svoju poziciju je sportski direktor Austrije Manuel Ortlehner.

Njega je na prijateljskoj utakmici Austrije jedan navijač upitao zbog čega Dragović još nije potpisao, on ukrato ogovorio "Dragović je ludak, idiot. On je lud“.

Ove reči sportskog direktora su bile i snimljene, tako da je video snimak ovog vređana bivšeg fudbalera Zvezde dospeo u javnost, što je došlo na osudu navijača Austrije, jer je Dragović dete kluba.

Iskusni fudbaler sada razmatra i neke druge opcije, tako da se trenutno ne može progoditi gde bi Dragović mogao da nastavi svoju karijeru.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu