Nova vest
Fudbal 0

3.7.2024.

16:50

Igrač kojeg je htela Zvezda završio u TSC

Fudbalski klub TSC obnarodovao je da je novi igrač tog kluba za narednu sezonu, dobro pozanto lice, postao Mihajlo Banjac.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport/Pedja Milosavljevic

Ovaj fudbaler je već igrao za tim iz Bačke Topole, dve sezone, i odatle je isposlovao najveći transfer u karijeri - u ruski Krasnodar (za 1.5 miliona evra).

Posle solidne sezone uruskom klubu vraća se da pomogne TSC-u da ispuni visoke ambiciej koje ovaj klub ima i u nardenoj sezoni.

"Ofanzivni vezni igrač, koji je ranije odigrao 81 utakmicu za naš tim i postigao 15 golova, dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz ruskog Krasnodara, gde je protekle dve sezone igrao na 65 utakmica, postigao 3 gola i imao 8 asistencija. Mihajlo, dobrodošao! Drago nam je što si se vratio u TSC porodicu!", piše u objavi kluba.

Pre Banjca, redove TSC-a pojačali su takođe povratnik u srpski fudbal Marko Lazetić, bivši napadač Zvezde i Đorđe Gordić, nekadašnji fudbaler lučanske mladosti.

Zanimljivo, svu trojicu igrača njihovi ovdašnji klubovi su proali ne tako davno (Lazetića Zvezda u Milan, Gordića Lučani u Siti), ali nisu uspeli da pronađu svoje mesto pod suncem pa će ponovo u Superligi da se dokazuju.


TSC je nedavno angažovao i novog trenera posle odlaska Žarka Lazetića, u pitanju je hrvatski stručnjak Dean Klofurić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu