Nova vest
Fudbal 4

3.7.2024.

10:57

Zvezda otputovala u Rusiju

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Rusiju gde će obaviti drugi deo priprema za novu sezonu, saopštio je beogradski klub.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda je prvi deo priprema odradila na Zlatiboru.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević poveo je u Rusiju 28 igrača, a to su: Omri Glazer, Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Naser Điga, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Jung Vu Seol, Milan Rodić, Ebenezer Anan, Viktor Radojević, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Piter Olanjinka, Lazar Jovanović, Uroš Kabić, Puma Rodrigez, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje i Uroš Sremčević.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će se reprezentativci Srbije ekipi priključiti naknadno Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, kao i Mirko Ivanić koji je zbog prinove dobio produženi odmor.

"Zvezda će u Sankt Peterburgu odigrati tri kontrolne utakmice u okviru turnira čiji je organizator Zenit. Rivali su Soči (5. jul), Zenit (8. jul) i Taljares (12. jul). Potom sledi povratak u Beograd i poslednja nedelja rada pred početak nove sezone koji je zakazan za 20. jul i kada ćemo biti domaćini Jedinstvu iz Uba", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu