Nova vest
Fudbal 0

2.7.2024.

21:49

Cvetković neće još pojačati Crvenu zvezdu

Mladi napadač Čukaričkog Mihajlo Cvetković bio je velika želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Međutim to se najverovatnije neće desiti u letnjem prelaznom roku, jer je Mihajlo odlučio da ostane u redovima ekipe sa Banovog brda sigurno do okončanja jesenjeg dela sezone.

"Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti. Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako", poručio je Matijašević.

Crvena zvezda je svoj prvi deo priprema odradila na Zlatiboru dok ih posle toga očekuje put u Rusiju na megdan ekipi Zenita.

Cvetković je na sebe skrenuo pažnju dobrim igrama na prvenstvu Evrope za igrače do 17 godina i od tada se mnogo klubova raspitivalo za ovog mladog igrača.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

EURO 2024

Mbape: Divim se Ronaldu

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Kilijan Mbape kaže da je Portugalac Kristijano Ronaldo fudbalska legenda i jedinstven igrač, uoči utakmice dve ekipe u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Beta

23:15

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu