Nova vest
Fudbal 7

29.6.2024.

13:42

Zubairu: Partizan je najbolji klub u Srbiji

Zubairu Ibrahim, četvrto pojačanje u redovima Partizana, potpisao je ugovor na četiri godine.

Izvor: FK Partizan

FK Partizan

Zubairu igra na poziciji krilnog napadača, ima 20 godina i u protekloj sezoni odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija.

Ekipi Aleksandra Stanojevića će se priključiti odmah po povratku prvotimaca u Beograd sa priprema u Sloveniji i naći će se na spisku putnika za „Bratski turnir“ u Moskvi.

Dobro došao u Partizan! Kako se osećaš budući da dolaziš u veliki klub sa tradicijom?

"Mnogo vam hvala! Zaista je za mene ostvarenje sna i nemam dovoljno rečima kojima to mogu da opišem. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima".

Imao si lep učinak u prošloj sezoni. Kako sebe vidiš u Partizanu ove fudbalske godine ?

"Uvek naporno radim kao timski igrač gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja".

Kako bi sebe predstavio kao igrača i šta su tvoje najbolje karakteristike?

"Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu sa Uba".

Da li si pratio Partizan i da li se raduješ kvalifikacijama za Ligu šampiona?

"Pratim Partizan od kada sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu sa utakmica. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo".

Koja je tvoja poruka navijačima?

"Navijači su najbolji u zemlji i ja sam ovde da budem verni član porodice. Obožavam ih!"

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu