Nova vest
Fudbal 0

26.6.2024.

13:37

Partizan na prvom letnjem testu

Pred fudbalerima Partizana je prva prijateljska utakmica na pripremama u Sloveniji.

Srđan Novaković
FK Partizan

Crno-beli će se sastati sa domaćom ekipom Bravo koja je prošle sezone bila četvrtoplasirana ekipa na tabeli slovenačke lige.

Utakmica će biti odigrana u Brežicama sa početkom od 18 časova.

Stanojević posle šest dana priprema imaće priliku da vidi na delu fudbalere koje do sada je samo posmatrao na treninzima, prvo u Beogradu, a onda u Sloveniji.

Trener crno-belih na ovom meču neće moći da računa na Gajasa Zahida, koji ima lakšu povredu zadnje lože, kao ni na  Mateusa Saldanju i najnovije pojačanje Nihada Mujakića. 

Što se tiče novih pojačanja Partizan bi u skorijem periodu trebalo da ozvaniči transfere Kervina Arijage, dok je na izlaznim vratima napadač Samed Baždar, koji bi za tri miliona trebalo da pojača Al Ain.

Partizan je na pripremama u Sloveniji u Termama Čatež trebao da odigra dve kontrolne utakmice, ali je ekipa Borca iz Banjaluke otkazala ovaj duel.

Crno-beli će u Sloveniji boraviti sve do 28. juna, posle kojeg se vraća za Beograd, da bi onda usledio put za Moskvu, gde će učestvovati na "bratskom kupu", gde ćemu rivali biti CSKA i Dinamo iz Moskve, kao i ekipa OFK Beograda.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu