Nova vest
Fudbal 0

20.6.2024.

9:12

Fudbaleri Partizana otišli za Sloveniju

Fudbaleri Partizana preselili su se u Sloveniju gde će odraditi glavni deo priprema za novu sezonu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli će u Termama Čatež provesti osam dana, gde će biti odigrane i dve prijateljske utakmice, prva sa Slovenačkom ekipom Bravo, a onda sa šampionom Bosne i Hercegovine Borcem iz Banjaluke. (26. i 27. juna)

Novi stari trener Partizana Aleksandar Stanojević na put je poveo čak 36 fudbalera, a među njima ima i dosta igrača iz omladinske škole.

Tokom priprema će se ekipi priključiti Gajas Zahid, Bibars Natho i Ksander Severina, kojima je omogućen nešto duži odmor.

Na pripreme u Sloveniju, Stanojević je poveo i Natana De Medinu, koji je prošle sezone nije odigrao utakmicu u Superligi, ali trener Partizana želi da ga vidi na pripremama. 

Posle priprema u Sloveniji, fudbalerima Partizana sleduje put u Rusiju, gde će učestvovati na "Bratskom kupu" i tamo će odmeriti snage sa ekipama moskovskim ekipa CSKA, Lokomotiva i Dinamo. 

Na spisku putnika u Sloveniju se nalaze: golmani - Jovanović, N.Stevanović, Krunić, V. Stevanović; defanzivci - Živković, Filipović, Stojković, Roganović, Petrović, Kovačević, Miličić, Simić, Marković, Medina, Antić; vezni igrači - Šćekić, Ugrešić, D. Janković, Stjepanović, Kanute, Ovusu, Severina, Kalulu, Jevremović, Goh, A. Janković, Trifunović, Petković, Natho, Zahid; napadači - Saldanja, Nikolić, Baždar, Đ. Jovanović i D. Jovanović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu