Nova vest
Fudbal 2

12.6.2024.

23:42

Bivši igrač Zvezde pojačao Vojvodinu

Fudbaleri Vojvodine dobili su treće pojačanje za narednu sezonu.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Posle Mihaila Buteana i Marka Veličkovića, u Novi Sad je stiglo dete Vojvodine i igrač koji je ostavio veliki trag u ovom klubu, Marko Poletanović. 

Poletanović je iz Vojvodine otišao 2015. godine, posle osvajanja Kupa sa timom iz Novog Sada, kada je pojačao Gent u transferu vrednom milion evra. 

Potom je nastupao za mnoge klubove između ostalih 2016. godine je bila i Crvena zvezda. 

U poslednjoj sezoni Poletanović je nastupao za ekipu Zaglebja u Poljskoj, gde je upisao 27 mečeva u ligi i Kupu i postigao jedan pogodak.

Svakako da Marko Vojvodini donosi veliko iskustvo koje može dosta imati na značaju za narednu sezonu, gde tim sa severa Srbije ima velike ambicije. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

2 h

Novo Sport Video Menu