Nova vest
Fudbal 1

7.6.2024.

16:05

Jovanović po povratku u Partizan: Daću i više od maksimuma

Fudbaler Partizana Đorđe Jovanović rekao je da je srećan zbog povratka u redove crno-belih i istakao da vrlo dobro zna šta su klupski zahtevi, ali i želje navijača.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

"Kako mogu da se osećam? Puno mi je srce. Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide", rekao je Jovanović, prenosi klub.


Đorđe Jovanović je prvo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku. On je došao u Partizan kao pozajmljeni igrač švajcarskog Bazela.

"Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi. Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu", rekao je Jovanović.

"Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu. Privilegija je i zadovoljstvo", zaključio je napadač crno-belih.

Jovanović je prošao sve selekcije Partizanove omladinske škole, a za prvi tim je zaigrao 2016. godine kod trenera Ivana Tomića.

On je sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije u sezoni 2016/17 i pehar Kupa Srbije u sezonama 2016/17 i 2017/18.

Jovanović je igrao u Belgiji, Španiji, Izraelu i Švajcarskoj.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu