Nova vest
Fudbal 0

7.6.2024.

13:10

Matijašević: Pričali smo sa Zvezdom za Cvetkovića, ali ne i Miladinovića

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je govorio o minuloj sezoni i transferima.

Izvor: Tanjug

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Matijašević je istakao da klub živi od prodaje igrača.

"Čukarički je klub koji mora da živi od prodaje igrača. Naš budžet je pet-šest miliona i to moramo da napravimo na taj način. Zlonamerni ljudi pričaju svašta, da prodajemo za milion, dva, tri… Pa, neka oni prodaju, voleo bih da vidim koji to klubovi uspevaju non-stop da prodaju igrače za te iznose", rekao je sportski direktor ekipe sa Banovog brda Vladimir Matijašević.

On je u razgovoru za klupski sajt istakao da su "najtraženiji" Igor Miladinović i Mihajlo Cvetković.

"Imamo jednu konkretnu ponudu za Miladinovića, ostalo su interesovanja. Pisalo se o prelasku u Crvenu zvezdu, nismo uopšte pričali oko toga, to su dezinformacije. Rekao sam već, njegova cena nije ta o kojoj se pisalo, nego je svakako veća. Što se tiče Cvetkovića  pričali smo sa Zvezdom, ali on ima 17 i po godina, u januaru puni 18. On pre toga i ne može da ode u inostranstvo, može eventualno da potpiše neki predugovor".

Matijašević je naglasio da u minuloj sezoni nisu ispunjeni takmičarski planovi jer šesto mesto nije donelo izlazak u Evropu.

"Čukarički svake godine treba da se bori za Evropu. Ove godine malo nam je nedostajalo da u tome uspemo, ali je dosta toga uticalo sa promenama trenera. Ne bih da komentarišem da li smo sa nekim promašili ili pogodili. Nama bi Evropa u narednoj sezoni donela zagarantovanih 400.000, ako se prođe još jedno kolo 800.000 evra… Od toga pola potrošite na putovanja. Ali, sezona nije uspešna, s obzirom na to da Čukarički nije izašao u Evropu", poručio je Matijašević.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu