Nova vest
Fudbal 2

1.6.2024.

10:17

Ponovo napušta Čukarički fudbaler koji je dao Borjanu gol sa pola terena VIDEO

Srpski fudbaler Luka Stojanović odlučio je da okonča i svoj drugi boravak u ekipi Čukaričkog.

Srđan Novaković
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Stojanović je u dva mandata u ekipi sa Banovog brda upisao svega 88 nastupa, nije bio u konkurenciji za utakmice koje je Čukarički igrao u Ligi konferencije. 

U ovoj sezoni je Stojanović upisao deset utakmica i postigao jedan gol. 

"Tačno je, sporazumno sam se rastao sa Čukaričkim. Ove sezone nisam često dobijao šansu. Više sam bio džoker, a zaista znam da mogu više. Sa druge strane želim i da igram. Tako da je ovo logičan sled događaja. Vratio sam se u Čukarički kada smo sa Dušanom Kerkezom, ostvarili najbolji plasman u istoriji kluba i obezbedili grupnu fazu Lige konferencije. Drago mi je da sam bio deo toga, ipak, nisam imao neku veliku ulogu. Znam da sam iskustvom mogao mnogo više da doprinesem", rekao je Stojanović.

Stojanović je ostao poznat po tome što je u dresu Čukaričkog na stadionu Rajko Mitić sa pola terena dao gol Milanu Borjanu. 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

5 h

Novo Sport Video Menu