Nova vest
Fudbal 7

31.5.2024.

12:53

Stojković o izostanku Erakovića: "Apsurd da idemo sa devet štopera"

Selektor najboljih srpskih fudbalera Dragan Stojković Piksi objasnio je zbog čega u sastavu tima koji vodi na Euro nema štopera Zenita Strahinje Erakovića.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde bio je manje više redovan na spisku selektora pre Mundijala, bio je u Kataru, i posle toga međutim sada ga neće biti na novom velikom takmičenju.

Evo i zbog čega:

"Moja ideja je bila da na spisku bude šest centralnih bekova koji će da budu na spisku. Ne sedam,  osam ili devet. Moja odluka je. Očekujem da će Eraković brzo da se vrati u reprezentaciju. Nemojte da zaboravite da su tu dva nova imena, a to su Spajić i Stojić. Bio bi apsurd da idemo sa devet štopera. Mogu da razumem razočaranje, ljutnju... Budem i ja razočaran kada ne pobedim Bugara, pa me niko ne pita kako mi je. Neki lični sud ne postoji ovde. Niti će postojati. Svi igrači koji su pozvani, slao sam im pozive jer zaslužuju kvalitet, a ne iz kumovskih veza. Bitno je da ja znam, a zna i javnost", obrazložio je Stojković.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

2 h

Novo Sport Video Menu