Nova vest
Fudbal 17

31.5.2024.

12:18

Piksi otkrio: "Imao sam drugu ponudu, mogao sam puno više da zaradim"

Selektor najboljih fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je pred medijima na početku priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Povelo se pitanje o novom ugovoru za selektora oko kojeg je bilo nedoumica - da li će potpisati ili neće.

Ta tema je neko vreme bila vrlo aktuelna u fudbalskim krugovima, u javnosti, ali to više nije slučaj jer je selektor produžio saradnju sa savezom do 2026. godine.

Mirnije ide dalje.

"Da li je moguće da se još priča o Piksiju... Da nisam zadovoljan, ne bih potpisao. Niko ovde nije na silu, da mi drže pištolj na čelu da se mora nešto. To je dogovor dveju strana, ja ne mogu da potpišem sam sa sobom. U svakom slučaju mi daje jednu ekstra motivaciju da nastavim da radim, daje mi kontinuitet da mogu da radim", rekao je Piksi nakon što je potpisao ugovor do 2026. godine.

Otkrio je da je imao druge ponude, unosnije, ali je želeo da nastavi posao sa reprezentacijom.

"I za igrače znači jer znaju da će imati selektora neko vreme. Odbio sam ponude u martu zbog FSS, zbog činjenice da mi nastavimo saradnju. Mogao sam da zaradim puno više para, ali to nije bio moj motiv. To što se ranije dogovorilo, egzekucija je bila na kraju jer sam tražio da se sve sačeka do kraja prvenstva Srbije"

Podeli:

Komentari 17

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

2 h

Novo Sport Video Menu