Nova vest
Fudbal 1

31.5.2024.

11:17

Piksi otkrio situaciju sa Radonjićem VIDEO

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je prokomentarisao situaciju sa Nemanjom Radonjićem, koji nije na spiksu putnika na EURO.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Petar Tadić/B92

"Nemam nameru da govorim o igračima koji nisu na spisku. Sve su to divni momci, nikome nisu vrata od reprezentacije zatvorena. Odlični su profesionalci. Odluka je kakva-takva je. U odnosu na statistika i onoga što sam pratio i gledao. Nema apsolutno nikakvih ličnih problema. Nije samo on, nego i drugi igrači koje ste navikli da vidite u reprezentaciji. Nije samo on, nego i ostali", rekao je Piksi.

Istakao je da nema problema sa Radonjićem.

"Pošto sam ja neko ko je otvoren i nemam šta da krijem ili teorija zavere kako kažete. To ne postoji, imamo odličan odnos sa igračima. Kako je rekao i da li je to rekao ja ne ulazim. Predpostavljam da je stigao poziv da se odazvao. Nemam nikakav lični problem sa Radonjićem, cenim ga. Želim mu brz povratak, on to mora da dokaže i pokaže."

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

2 h

Novo Sport Video Menu