Nova vest
Fudbal 1

12.5.2024.

21:42

Milojević: Sami smo sebi pravili probleme, ali smo zasluženo pobedili

Fudbaleri Zvezde pobedili su na svom terenu Radnički 1923, u utakmici 35. kola Superlige.

Izvor: Beta

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegovoj ekipi u ovoj utakmici nedostajala konstantnost u igri, ali da je zasluženo pobedila Radnički 1923.

"Imali smo momente kada smo igrali onako kako je poželjno. Sa druge strane smo primili golove, na identičan način kao i na nekim drugim utakmicama. Moramo da vidimo o čemu se tu radi. Mislim da smo zasluženo pobedili", rekao je Milojević i dodao.

"Radnički je nadahnut protivnik, motorički veoma dobar, imaju brze igrače, koji dosta trče. Igrali smo u jednom segmentu dobro, a onda i sami sebi pravili probleme. Nedostajala je konstantnost u igri, ali je to sve nešto što ćemo ispraviti".

On je poručio i da ekipa misli samo na narednu utakmicu protiv Napretka u Kruševcu i da ima vremena do finala Kupa.

"Kup i dalje nije tema, ni u svlačionici, ni kod nas. Očekuje nas utakmica u Kruševcu, želimo da završimo takmičenje u plej-ofu na pravi način. Idemo dalje, ima vremena do Kupa", rekao je Milojević.

Zvezda je ranije odbranila titulu, ima 29 pobeda i 90 bodova na prvom mestu na tabeli.

Kragujevački Radnički 1923 je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno 14. u ligi i sa 59 bodova zauzima četvrto mesto na tabeli plej-ofa, koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu