Nova vest
Fudbal 0

30.3.2024.

10:45

Direktor kluba potvrdio – Leao ostaje u Milanu

Direktor Milana Đorđo Furlani je u razgovoru za “Gazzeta dello Sport” otkrio status Rafaela Leaa, Tea Ernandeza i Majka Menjona.

Aleksandar Stajkovac
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Italijanska ekipa se priprema za rekonstrukciju i  jedan od najvažnijih prelaznih rokova u istoriji kluba. 

Prvobitna ideja je da se izjednače sa Interom i Juventsom, kako bi ponovo došli do vrha evropskog fudbala.

Navijače je iznenadila prodaja Sandra Tonalija prošle godine, zbog čega strahuju za vodeći trio – Leao, Ernandez, Menjon koji se nalaze na meti brojnih transfer glasina.

Prema rečima prvog čoveka kluba jedini siguran je Portugalac koji ima važeći ugovor na još dve godine i želi da ostane u Milanu.

"Rafa ima otkupnu klauzulu od 175 miliona evra, ali ima želju da ostane u Milanu. On je srećan ovde, on bi bio taj koji bi tražio da ode, ali on to zaista ne želi. Živeo Leao u Milanu", rekao je Furlani.

Osvrnuo se i na Ernandeza i Menjona, koji takođe imaju važeće ugovore na još dve godine.

"Imaju ugovore do juna 2026. Priča se o prodaji ili kupovini, ali često su igrači ti koji odlučuju o njihovoj budućnosti. Teo i Majk su dva šampiona, nadamo se da će ostati sa nama što je duže moguće i ponovo napraviti razliku", zaključio je Furlani.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

5 h

Novo Sport Video Menu