Nova vest
Fudbal 2

23.10.2024.

16:44

Najgora Junajtedova investicija pred odlaskom iz kluba

Brazilac Entoni (24) mogao bi ove zime da promeni sredinu zbog marginalne uloge koju već duže vreme ima kod Erika Ten Haga.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/PETER POWELL

Igrač kojeg je Junajted platio Ajaksu u avgustu 2022. godine 95 miliona evra i time ga učinio drugim najskupljimm pojačanjem u istoriji kluba (prvi Pogba), ove sezone odigrao je 27 minuta u Premijer ligi, 22 u Ligi Evrope i 90 u najmanje važnom takmičenju za klub, Liga Kupu.

Pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Entoni je od dolaska na "Old Traford" postigao samo pet golova i prema svemu prikazanom, a u odnosu na novac uložen u njega, nosi etiketu jedne od najgorih investicije kluba u istoriji.

Ten Hag ga ne vidi u svojim planovima ni u narednom periodu, trebalo bi da se desi čudo pa da se situacija preokrene po Brazilca, ali kako obe strane vide da će se situacija teško promeniti, razlaz je najrealnija opcija za zimu.

Pojedini engleski mediji pišu da će engleski velikan pokušati da isposluje pozajmicu za fudbalera koji ima važeći ugovor sa Mančesterom do 2027. godine.

Entoni je, podsetimo, stigao u klub istog leta kada je i Ten Hag preuzeo ekipu i urpavo je Brazilca angažovao kao zvezdu prelaznog roka.

Danas, dve godine posle, obojici su se širom otvorila izlazna vrata kluba.

Pitanje je samo ko će prvi napustiti svlačionicu.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Samsung potvrdio

Iščekivana Samsung Galaxy S25 serija, koja se očekuje početkom sledeće godine, sve više je u fokusu.

Gizmochina

17:29

2 h

Novo Sport Video Menu