Nova vest
Fudbal 1

22.10.2024.

23:13

Karager oduševljen Srbinom: "Milenković izgleda kao čovek-planina"

Legenda Liverpula Džejmi Karager je pohvalio srpskog defanzivca Nikolu Milenkovića, koji je član Notingem Forest.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Milenković je posle sedam godina napustio Fiorentinu ovog leta i pojačao Notingem Forest u transferu vrednom 14.300.000 evra. 

Karager, inače stručni konsultant na "Skaj Sportu", oduševljen je partijama srpskog štopera. On je istakao da je Notingem Forest napravio odličan posao.

"Ovaj momak, Nikola, izgleda mi kao pravi, na neki način, vrhunski defanzivac. Mislim da u Notingem Forestu ne mogu baš da veruju da ga imaju i da nisu platili strašno mnogo novca za njega. Pomislite na igrače koje su doveli u poslednjih nekoliko godina. A kada sada pomislite na Notingem Forest, da je to tim koji želi da ostane u ligi, pomislite ‘Može li da sačuva svoju mrežu‘? Imaju dva odlična centralna beka", rekao je Karager za "Skaj Sport".

Nastavio je Karager da hvali Milenkovića.

"Volim da ga gledam kako igra. Izgleda kao pravi defanzivac. Zaista sam impresioniran njime jer stvar u vezi sa drugim štoperom Muriljom je da ponekad pogledate njegovu visinu, i da ste vrhunski klub, zapitali biste se da li želite da ga dovedete. Međutim, drugi momak, Milenković, izgleda kao pravi čovek-planina, džin. I da ga dobijete po ceni koju je Notingem platio Fiorentini tokom leta, to je odličan posao".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu