Nova vest
Fudbal 2

21.10.2024.

11:21

Legenda izviždana na Enfildu: Odbranio dva penala 11-godišnjaku ispred "Kopa" VIDEO

Čuveni engleski golman Dejvid Džejms izazvao je bes kod navijača Liverpula zbog poteza kojim je uništio snove jednom 11-godišnjaku.

Izvor: Klix.ba

Profimedia

Džejms se u centru pažnje našao nakon što je na poluvremenu utakmice između Liverpula i Čelsija (2:1) odbranio dva penala tom dečaku.

Bivši golman "crvenih" vratio se na Enfild među stative kako bi dao svoj doprinos u promociji programa angažmana u društvenoj zajednici pod nazivom "Futuremakers", ali se nije proslavio.

Džejms je odbranio jedan penal 11-godišnjaku koji je sanjao da zatrese mrežu ispod čuvenog "kopa", dobio je još jednu šansu da ostvari svoj san, ali mu je i nju upropastio bivši golman, ostavivši dečaka apsolutno razočaranog.

Zbog toga je Džejms izviždan na stadionu i izložen brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama, jer mnogima nije jasno zašto se uopšte bacao nakon udaraca dečaka, iako je nekima bilo i smešno to što je uradio.

Ipak, čini se da Džejmsu nisu smetale kritke, jer je na društvenim mrežama podelio snimak na kome je odbranio penal, ne pokazujući emocije prema dečakovom razočaranju.

Džejms, koji je igrao za Liverpul, Aston Vilu, Vest Hem, Mančester siti i Portsmut je tokom karijere odbranio 13 penala u Premijer ligi.

Nedavno je gostovao i u Beogradu, gde je pričao o svojoj karijeri.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu