Nova vest
Fudbal 0

19.10.2024.

14:20

Varan postao član uprave Koma

Bivši fudbaler Rafael Varan postao je član uprave Koma, saopštio je italijanski prvoligaš.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"Komo sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Rafaela Varana za člana odbora. Nedavno se povukao iz profesionalnog fudbala i preneće iskustvo i liderstvo u ovu novu ulogu, obeležavajući sledeće poglavlje svoje karijere van terena. Njegov rad u upravi će koristiti ne samo igračima već i široj zajednici kroz obrazovne inicijative. Integracijom akademske, liderske i stručne obuke u programe za mlade, Varan ima za cilj da pomogne mladim sportistima da se pripreme za život izvan fudbala", stoji u klupskom saopštenju.

Varan (31) je tokom leta potpisao za Komo igrački ugovor, ali je nedavno objavio kraj karijere zbog povrede, ne odigravši ni minut za klub u Seriji A.

U prebogatoj igračkoj karijeri Varan je igrao za Lans, Real i Mančester Junajted.

Sa Realom je osvojio četiri Lige šampiona, četiri titule svetskog klupskog prvaka, tri titule prvaka Španije i jedan Kup Kralja. Sa Mančester Junajtedom je osvojio FA Kup.

Varan je bio dugogodišnji član reprezentacije Francuske sa kojom je bio svetski prvak 2018. godine. Izmedju 2012. i 2023. dres "galskih petlova" nosio je 93 puta i dao je pet golova.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu