Nova vest
Fudbal 1

18.10.2024.

15:14

Ten Hag: Lažete, pričate bajke...VIDEO

Fudbaleri Mančester junajteda u subotu od 16 časova u osmom kolu Premijer lige dočekuju Brentford.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia

Erik ten Hag je u proteklom periodu bio pod posebnim pritiskom, njegov tim ima samo dve pobede iz sedam mečeva i 14. je na tabeli.

Iz dana u dan se pisalo o mogućoj smeni, što ga je čini se posebno razočaralo, pa je ušao u duel sa prisutnim novinarima.

"Jedina buka koja stiže je od nekih od vas momaka iz medija. Izmišljate priče, pričate bajake, objavljujete laži jer ja znam da smo svi u klubu na istoj strani. Rekao sam to pre pauze, kažem i sada, ali vi me niste slušali. Video sam izveštaje, ali u klubu je sve mirno", kaže Ten Hag i dodaje.

"Naravno, u klubu pričamo o poziciji u kojoj smo. Nezadovoljni smo pozicijom u kojoj smo i jasno je da moramo da okrenemo novu stranicu. Ipak, ovde je mirno sve, tu smo gde smo, držimo se plana i ubeđeni smo da ćemo biti uspešni".

Junajted ima brojne probleme u igri, pitanje je kako će se to rešiti.

"Pred nama je planina. To je vrhunski fudbal. Ponekad morate da se suočite sa izazovima, ponekad idete gore, ponekad dole. Uveren sam da ćemo biti uspešni kao i u protekle dve godine. Na putu smo, vidim dosta toga dobrog iznutra, dobar put i dobre pokazatelje, ali tu smo gde smo i to nije dobro".

Ekipa u meč sa timom Tomasa Franka ulazi oslabljena.

"Kobi Mainu i Hari Megvajer su van tima na nekoliko nedelja. Mazraui je dobra vest, vratio se na trening i biće u konkurenciji", zaključio je menadžer Mančester junajteda. 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

3 h

Novo Sport Video Menu