Nova vest
Fudbal 0

17.10.2024.

23:35

Bekam: Ser Aleks je zaslužan što smo u Inter doveli Mesija VIDEO

Dejvid Bekam, legenda Mančester junajteda i Reala, bio je gost podkasta Rija Ferdinanda.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Rio Ferdinand Presents

Bivši reprezentativac Engleske je govorio o brojnim temama, a jedna od njih je i Lionel Mesi.

Bekam, koji je suvlasnik Intera iz Majamija, poznat je po tome što je oduvek veliku pažnju davao modi, ali je određene stvari u Interu zabranio.

Igračima je strogo naredio da na društvenim mrežama pokazuju svoj modni izbor pre dolaska na utakmice.

"Da, možda je smešno, ali naš tim je to počeo da radi nekoliko puta i rešio sam da to prekinem", rekao je Bekam.

Ferdinand nije mogao da poveruje šta čuje.

"Čovek zvani moda, neko ko je rušio sve barijere. Ne mogu da verujem da je Gospodin Moda rekao da neće biti mode u njegovom fudbalskom klubu", rekao je Rio, da bi Bekam obrazložio zašto je to uradio.

"Da, ali u to vreme nismo pobeđivali".

Interesantno je i da je Bekam rekao da je zahvaljujući Aleksu Fergusonu doneo odluku da dovede Lionela Mesija u Inter Majami.

"Dovesti nekog poput Mesija u Ameriku bio je pravu poklon za sport tamo. Ser Aleks me je naučio da se ne radi samo o dovođenju najvećih imena, već pravih igrača".

Ferguson je nedavno odlukom uprave Mančester junajteda, ostao bez posla klupskog ambasadora, što je naišlo na brojne kritike od strane navijača engleskog kluba.

Zanimljivo, Bekam je podržao mere novog suvlasnika kluba, vlasnika Ineosa Ser Džima Retklifa.

"Promene su definitivno bile potrebne, a to govorim kao navijač Junajteda. Mnogi ljudi su rekli da su klubu potrebne promene, sveža perspektiva oko toga kako voditi klub i donositi odluke. Dopada mi se Džim, sreo sam ga nekoliko puta tokom godina, imamo nekoliko zajedničkih prijatelja. On je navijač, očigledno jedan od najvećih biznismena. Što je važnije, navijači vide da mu je stalo. To je veliki deo. Navijači su izgubili veru u rukovodstvo tokom godina, dolazak Džima doneo je da vide da mu je važno i da želi nešto da stvori. Nadam se promenama, ali za sve je potrebno vreme. Bili smo strpljivi, ali želimo da se vrate ti dani slave što je pre moguće", naglasio je Bekam.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu