Nova vest
Fudbal 0

16.10.2024.

13:03

Fudbaler se na suđenju za silovanje brani alkoholizmom

Visamu Benu Jederu, bivšem igraču Sevilje, sudi se u Nici za seksualni napad u alkoholisanom stanju, a tužilaštvo je zatražilo kaznu od dve i po godine zatvora.

Izvor: Marca

Profimedia/ NorbertScanella/Panoramic

"Gospodin Ben Jeder je žrtvu smatrao komadom mesa", rekao je tužilac na suđenju 34-godišnjem fudbaleru, koji je uhapšen 6. septembra u svojoj kući u Kap d'Au.

"Ne sećam se ničega, ne mogu da kažem da li sam to uradio. Zbog alkohola sam ovde. Iskreno se izvinjavam žrtvi, njenoj porodici, svojoj porodici", rekao je Ben Jeder, najbolji strelac Monaka svih vremena, u znak izvinjenja na suđenju.

Presuda će biti objavljena 12. novembra.

"Zbog alkohola se ne sećam, učinio je da prestanem da razmišljam... Shvatam da je to bila najgora greška u mom životu", rekao je fudbaler, koji je 19 puta igrao u Francuskoj, na sudu, priznajući zavisnost od alkohola listu 'Ekip'.

Profimedia/© Bruno Bebert/Bestimage

Odbrana Bena Jedera izjavila je na sudu da se fudbaler pridružio Anonimnim alkoholičarima i da je prošao dvonedeljni tretman detoksikacije u Univerzitetskoj bolnici u Nici.

Jedan od fudbalerovih advokata želeo je da na sudu objasni lošu ličnu situaciju koju doživljava Ben Jeder, koga je izdao bivši agent, prevario finansijski menadžer i video da mu se brak raspao.

"Ja sam usamljena osoba, teško mi je da verujem ljudima. Izdan sam u mnogim pričama. Sklonište sam pronašao u alkoholu", rekao je Ben Jeder.

Ben Jeder nema nameru da okonča karijeru, iako ima 34 godine nada se da će pronaći klub kada reši probleme sa zakonom i alkoholom.

Najbolji strelac Monaka svih vremena navodno već dobija ponude od evropskih timova za januarski prelazni rok.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu